6.8.2023. 21:28
6
Sarajevski estradni menadžer iskreno: Na zimu ću oženiti Kolumbijanku, jer im naše Sarajke nisu ni do koljena!
Sarajevski estradni menadžer Mario Softa, javio nam se iz daleke Dominikanske Republike.

Kako nam je rekao, puni baterije za nove obaveze koje ga očekuju, a ne krije kako ga je popuplarna "Dominikana" u potpunosti ostavila bez teksta.

 "Ovdje je život je najbolji na svijetu, jer su turistička zemlja i žive od turizma. Kriminala nema i mnogo je sigurno. Noćni život je fenomenalan i provodi se organizuju u otvorenim klubovima i diskotekama, u kojima turisti  i domaće stanonvništvo troše mnogo novca", govori nam Softa.

Ističe da su cijene su veoma visoke, mada prate kvalitet koji se turistima nudi.

Opis nije dostupan.

"U eksklusivnim mjestima kao gdje sam ja, poput Punta Cana, u  kafićima je kafa 4 dolara, Coca-Cola 6, limunada 8, a čaša viskija 12 dolara. Klopa je najbolja na svijetu, dominiraju samo morski specijaliteti. Glavni grad Santo Domingo ima preko 3 miliona stanovnika i u njemu svi evropski proizvodi koštaju duplo više nego u Parizu ili u Milanu", priča nam Mario

Otkriva nam da je posebno očaran ljepotom žena iz ove daleke zemlje.

"Što se tiče žena, poslije Venecuelanki, najljepše žene su iz Dominikanske Republike, a ja se monentalno zabavljam sa jednom Kolumbijankom, jer su one najbliže mom temperamentu. Najvjerovatnije da ću na zimu da ženim Kolumbijanku, jer im naše Sarajke nisu do koljena", kroz smijeh nam otkriva Mario.


(Admir O.)

6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.