21.4.2022. 10:30
0
Ismail Šehić iskreno: Negativne stvari nažalost preovladavaju u društvu, a toliko dobroga možemo uraditi!
Bosna i Hercegovina kao država, na bilo kojem nivou nije im dala ništa, niti žele išta od države, kazao nam je Ismail u toku razgovora. Sredstva pronalaze u raznim EU fondovima na koje redovno apliciraju. Postoje kao organizacija od 2017. godine i nižu uspjeh za uspjehom.

Bili smo u gostima kod mladog i veoma uspješnog momka Ismaila Šehića čija se nevladina organizacija  bavi pronalaženjem sredstava za razne projekte kroz koje omladina ima šansu ostvariti svoje ciljeve u upoznjavanju novih kultura širom svijeta, ali i učenja i savladavanja novih vještina.


BRAVO (Bosansko reprezentativno udruženje za vrijedne prilike) je profesionalna nevladina organizacija bazirana i fokusirana na znanje, preduzetništvo, razvoj civilnog društva, neformalno obrazovanje i inovativne tehnike učenja i razvoja za mlade i odrasle.


Njihov rad možete pratiti putem društvenih mreža  i naravno prijaviti se za neki od besplatnih programa koje pružaju omladini, bilo to učenje u državi ili neko od putovanja širom svijeta.


NOVINAR: Amer Mujezinović
SNIMATELJ I MONTAŽER: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.