25.8.2023. 8:24
0
Srbija: Mladić ubijen ispred osnovne škole, ranjena još jedna osoba
FOTO: Shutterstock
U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko ponoći ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijen je jedan mladić, dok je drugi ranjen, piše Telegraf.

Po riječima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, prvi poziv primljen je 17 minuta poslije ponoći od strane policije, prenosi Telegraf.rs.

Na licu mjesta zatečen je mladić bez svijesti koji je u teškom stanju prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV.

Sljedeći poziv stigao je 51 minut posle ponoći, kada je policija na licu mjesta zatekla još jednog mladića bez svijesti. Ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt na licu mjesta.

Kako piše ovaj medij, iz izvora dobro upoznatog sa istragom, ranjeni mladić upucan je glavu.

Motiv je za sada nepoznat, ali se najvjerovatnije se radi o nerašćišćnim računima od ranije.

Nova.rs podsjeća da je policija sinoć sprovela opsežnu akciju, cijeli Futog bio je blokiran kao i svi izlazi iz Novog Sada, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.