20.2.2024. 8:22
0
Nadzorne kamere snimile ubistvo muškarca u Zemunu
Čovjeka koji je u subotu likvidirao Milana Šušu (36) u Zemunu, snimile su nadzorne kamere, a na njima se vidi da je u pitanju muškarac srednje građe.

Osumnjičeni, za kojim policija traga od subote, u trenutku zločina bio je obučen u bež, dužu jaknu i farmerke.

Kako se vidi na snimku zločina, do kog je došao Kurir, ubica nije imao kapu na glavi, ali je imao masku preko donjeg dijela lica - usta i nosa.

- Vidi se da čovjek koji puca ima tamnu, crnu kosu. S obzirom na to da mu je pola lica otkriveno, nije isključena ni mogućnost da je imao silikonsku masku. Također, moguće i da je namjerno odabrao širu jaknu, kako bi djelovao krupnije nego što inače jeste i na taj način zbunio istražitelje - kaže izvor.

Kako dalje dodaje, pištolj je najvjerovatnije izvukao iz džepa od jakne i kada se približio Šuši ispalio je hitac u njega.

- Pošto je Šuša pao, on ga je ovjerio u glavu - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

- Ubica je dotrčao do Šuše, čim je ovaj zatvorio kapiju. Šuša ga je vidio, ali nije imao vremena da odreaguje. Poslije ispaljenih hitaca, on je trčeći pobjegao u istom pravcu iz kojeg je i došao do žrtve.

 
Zemun
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.