17.6.2023. 11:54
0
Četiri osobe pronađene mrtve u stanu u Londonu: Među njima dvoje djece
FOTO: Printscreen
U mjestu Hounslovu u Londonu, pronađene su četiri osobe mrtve, 11-godišnja djevojčica, trogodišnji dječak te muškarc i žena u 30-ima, saopćila je metropolitanska policija. Vjeruje se da su svi oni u srodstvu.

Zabrinuti stanari su pozvali policiju, koja je pronašla tijela nakon što je nasilno ušla u stan. Policija je to opisala kao "užasan događaj".

Supt Sean Vilson (Wilson), lokalni policijski zapovjednik u zapadnom Londonu, rekao je da je istraga u vrlo ranoj fazi, a na temelju početnih zapažanja, trenutno ne traže nikoga drugoga u vezi s događajem.

- Svjestan sam šoka i uznemirenosti koje će ovaj užasan događaj izazvati u zajednici u Hounslovu i šire. Mogu uvjeriti lokalno stanovništvo da stručnjaci rade na utvrđivanju što se tačno dogodilo i dat ću dodatne informacije čim budem mogao - rekao je, prenosi Avaz. 




(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.