14.4.2024. 8:17
0
Netanjahu: Presreli smo, odbili smo, zajedno ćemo pobijediti
FOTO: screenshot
Izrael c´e pobijediti nakon što se odbranio od salve iranskih dronova i projektila, poručio je premijer Izraela Benjamin Netanjahu.

- Presreli smo, odbili smo, zajedno ćemo pobijediti - istakao je.

Objava Netanjahua uslijedila je nakon dvosatne procjene situacije sa ministrom ratnog kabineta Benijem Gancom i ministrom odbrane Joavom Galantom, piše Times of Israel.

Iran je sinoć lansirao više stotina dronova i krstarećih raketa ka Izraelu, u, kako je Teheran naveo, znak odmazde za napad na iranski konzulat u Damasku u kojem su poginuli komandant Revolucionarne garde u Siriji i Libanu Mohamed Reza Zahedi i njegov zamjenik, kao i pet oficira koji su bili u njihovoj pratnji.

(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.